Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények

Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Szülészeti Perinatológiai és Aneszteziológiai Társaság XX. Kongresszusa (Herceghalom, 2019.03.29-30.)

  A rendezvény helyszíne:
  Abacus Business & Wellness Hotel****
  2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
  Telefon: +36 23- 532 360; Fax: +36-23-532-361
  http://www.abacushotel.hu

  Absztraktbejelentési határidő: 2019. február 25.

  A regisztráció időpontja: 2019. március 28-án, csütörtökön, 16.00-19.00 között, és 2019. március 29-én, pénteken 08.00-19.00 között és 2019. március 30-án szombaton 08.00-12.00 között lehetséges.

  További részletek, absztraktbejelentés a rendezvény weboldalán: https://convention.hu/Rendezveny/Reszletek/SZPAT19

  Kedves Kollégák!

  1994. február 10-én a Baross utcai Szülészeti Esték 11. összejövetelének témájául a szülészeti nőgyógyászati anesztézia aktuális kérdéseinek megvitatását tűzték ki. Abban az időben elsősorban a szülési fájdalomcsillapítás oktatása és széles körű elterjesztése volt a megvalósítandó cél. Ezen az estén azonban több is történt: a jelenlévő szakemberek- szülészek, neonatológusok és aneszteziológusok- összefogásával megalakult a Szülészeti Perinatológiai és Aneszteziológiai Társaság. Elmondhatjuk tehát, hogy a társaságunk immár 25 éves múltra tekinthet vissza. Az első időkben nemcsak kongresszusokat szerveztünk, hanem éveken át továbbképzéseket is, melyeken a résztvevők a szülőszobai fájdalomcsillapítás módjait tanulhatták, gyakorolhatták.

  Ma a megemlékezésen túl feladatunknak tekintjük a korszerű szülőszobai, szülészeti műtéti ellátás eredményeinek bemutatását. Fontos, hogy a három szakma - szülészet, neonatológia és aneszteziológia - összefogásával minél jobban meg tudjunk felelni a mai társadalmi kihívásoknak, a demográfiai változásoknak, a családbarát szülészet magas színvonalú szakmai megvalósítása feladatának.

  Mostani, jubileumi kongresszusunkat 2019. március 29-30-án rendezzük, Herceghalmon.

  Szeretettel várunk minden érdeklődő szülész, aneszteziológus és neonatológus kollégát és természetesen a velünk együttműködő védőnőket, szakdolgozókat is a színhelyet biztosító szép dunántúli helység kikapcsolódást is kínáló szállodájába 2019. márciusában. Kívánjuk, hogy hasznos, tanulságos és kellemes legyen minden résztvevő számára a SZPAT XX. kongresszusa.

  A SZPAT vezetősége nevében:

  Dr. Zimányi Márta
  a társaság elnöke

  Rendezvény kezdete: 2019.03.29.
  Rendezvény vége: 2019.03.30.
  Helyszín: 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3., Abacus Business & Wellness Hotel
  A rendezvény Web oldala: https://convention.hu/Rendezveny/Reszletek/SZPAT19/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermekorvosok Társasága Dél-magyarországi Decentrumának Tudományos Ülése (MGYTD2019)

  Tisztelt Kolléganők! Tisztelt Kollégák!

  Nagy örömmel és szeretettel hívom Önöket a Magyar Gyermekorvosok Társasága Dél-magyarországi Decentrumának soron következő, 52. alkalommal megrendezésre kerülő Tudományos Ülésére.

  Helyszín: Hódmezővásárhely, Fekete Sas Rendezvényház
  Időpont: 2019. április 12-13.

  Meghívó

  További részletes információk, regisztráció és absztraktbejelentés a rendezvény weboldalán: https://stand-art.hu/MGYTD2019

  Kedvezményes regisztráció határideje: 2019. február 12.

  Fő témák: új lehetőségek a házi gyermekorvoslásban, sürgősségi gyermekellátás, újszülöttkori fertőzések megelőzése és kezelése, csecsemőtáplálás, ritka betegségek felismerése, endokrin- és anyagcsere betegségek.
  A programba differenciáldiagnosztikai és bizonyos szakterületek új irányelveit bemutató előadásokat is szeretnénk beilleszteni, amelyek hozzájárulhatnak a gyakorlati ismeretek bővítéséhez.

  A rendezvény háziorvos, gyermek gasztroenterológus, gyermek hemato-onkológus, gyermek radiológus, gyermek- és ifjúságpszichiáter, gyermekneurológus, gyermeknőgyógyász, gyermeksebész, gyermekszemész, gyermektüdőgyógyász szakorvosok számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási program. A konferencia mindkét napján részt vevő, és a tesztet helyesen kitöltő orvosok 32 akkreditációs pontot kapnak. Szakdolgozók a részvételért 16 pontot kaphatnak, amennyiben a rendezvény honlapján található online felületen megadják az igazolás kiállításához szükséges adataikat.

  Örülnénk, ha minél több kolléga érezne késztetést arra, hogy vizsgálati eredményeit, érdekes eseteit szabad előadás formájában bemutassa, ezzel téve színessé és teljessé a tudományos programot. A Decentrum mindig is jó lehetőséget teremtett a fiatal kollégáknak, hogy egy baráti, támogató légkörű kongresszuson előadóként is bemutatkozzanak, gyakorolják és fejlesszék előadói készségüket, amit később országos és nemzetközi szinten tudnak majd kamatoztatni. Szeretnénk, ha ez a hagyomány folytatódna, ezért minden fiatalt arra buzdítunk, hogy éljen ezzel a kiváló lehetőséggel és bármilyen gyermekgyógyászati, gyermeksebészeti vagy gyermekpszichiátriai témában jelentsen be előadást, ami lehet esetbemutatás, saját vizsgálati eredményeket bemutató vagy akár összefoglaló jellegű előadás is. A fiatal kollégák előadásai közül a hallgatóság által legjobbnak ítéltek díjazásban részesülnek, egy hazai kongresszuson való részvétel támogatásának formájában.

  A rendezők nevében üdvözlettel:
  Dr. Papp Ferenc
  osztályvezető főorvos

  Rendezvény kezdete: 2019.04.12.
  Rendezvény vége: 2019.04.13.
  Helyszín: Hódmezővásárhely, Fekete Sas Rendezvényház
  A rendezvény Web oldala: https://stand-art.hu/MGYTD2019

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A gyermek-gasztroenterológia, hepatológia és táplálás aktuális kérdései

  A tanfolyam helyszíne: Danubius Hotel Flamenco
  1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7.

  A továbbképzés a Semmelweis Egyetem által a SE-TK/2019.I./00232 kódszámon akkreditált továbbképző tanfolyam. Részvétel esetén az orvosok 32 kreditpontot szerezhetnek.
  Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható: csecsemő-gyermekgyógyászat, gasztro-enterológia, gyermek gasztroenterológia, háziorvostan.

  Szakdolgozók 16 kerditpontot szerezhetnek.

  Kedvezményes jelentkezés határideje: 2019.03.12.

  További részletes információk, regisztráció a rendezvény weboldalán:
  https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/GYERGAST19

  Rendezvény kezdete: 2019.04.12.
  Rendezvény vége: 2019.04.13.
  Helyszín: 1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7., Danubius Hotel Flamenco
  A rendezvény Web oldala: https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/GYERGAST19

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Lelki egészség a perinatális időszaktól a koragyermekkorig – Prevenció és klinikai gyakorlat – Első Regionális Európai Konferencia (Budapest, 2019.05.08-11.)

  Helyszín: Danubius Hotel Flamenco (1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7.)
  Időpont: 2019. május 08-11.

  További részletes információk, regisztráció a rendezvény weboldalán: http://www.pecmh.eu/

  Szeretettel várunk minden érdeklődő szakembert, akik akár kutató, akár gyakorlati munkát végeznek a szülői és a koragyermekkori lelki egészség terén a gyermektervezéstől az iskolába lépésig tartó időszakban. Minden tudományág és releváns szektor (egészségügy, oktatásügy, szociális ügyek, családpolitika stb.) szakembereit várjuk a valódi szakma‐ és tudományközi találkozóra.

  Nagy érdeklődéssel várjuk a szakterületek nemzetközi képviselőit, hogy minél szélesebb képet kaphassunk a nemzetközi gyakorlatról és kutatási eredményekről.

  A perinatális, csecsemő‐ és koragyermekkori lelki egészség terén végzett kutatások, prevenciós és intervenciós munka számos európai országban és a transzatlanti államokban több évtizedes múltra tekint vissza. Régiónkban e terület csak az utóbbi egy‐két évtizedben kezdte szárnyait bontogatni.

  Célunk, hogy jobban megismerjük egymás munkáját (nemzeti programokat, kutatási témákat, jó gyakorlatokat), valamint a régió és más országok szakemberei, szervezetei, műhelyei számára teret kínáljunk a szakmai kapcsolatok kialakításához és a nemzetközi együttműködések ösztönzéséhez.

  Tartsanak velünk 2019. május 8–11-ig Budapesten!

  Üdvözlettel a magyarországi szervezők nevében,

  Prof. Kurimay Tamás
  a konferencia elnöke

  Rendezvény kezdete: 2019.05.08.
  Rendezvény vége: 2019.05.11.
  Helyszín: 1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7., Danubius Hotel Flamenco
  A rendezvény Web oldala: http://www.pecmh.eu/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)V. Sürgősségi Orvostani Fórum

  A Kongresszus helyszíne: Kölcsey Központ, Debrecen

  Időpont: 2019. május 17-18.

  A regisztráció elektronikusan történik a kongresszus honlapjáról: http://sof.unideb.hu/regisztracio/

  További felvilágosítás, információ:
  Rendezvényiroda: Debreceni Klinika Menza Kft.
  ACCongress rendezvényszervező részlege Tősér Ildikó / Jenei Erika
  E-mail: accongresskft@gmail.com
  Tel.: 06 30 588-1721 / 06 30 656-7556

  A meghívó letölthető ide kattintva


  Rendezvény kezdete: 2019.05.17.
  Rendezvény vége: 2019.05.18.
  Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ
  A rendezvény Web oldala: http://sof.unideb.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermekorvosok Társasága Országos Nagygyűlése

  Kedves Kolléganők, Kedves Kollégák!

  2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése.

  Helyszín: Hotel Eger Park

  A korai regisztráció, illetve az absztraktok benyújtási határideje: 2019. június 30.

  Kérjük látogassanak el a https://mgyt2019.hu/ honlapra, ahol minden részletes információt megtalálnak.

  Szeretettel várjuk a szervezők nevében!

  Fogarasi András és Velkey György

  Rendezvény kezdete: 2019.10.03.
  Rendezvény vége: 2019.10.05.
  Helyszín: Eger, Hotel Eger Park
  A rendezvény Web oldala: https://mgyt2019.hu/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Gyermekdiabetes Országos Kongresszus

  Helyszín: Győr ETO PARK Hotel

  Részletek, jelentkezés 2019. május közepétől

  Rendezvény kezdete: 2019.10.10.
  Rendezvény vége: 2019.10.12.
  Szervező: Dr. Niederland Tamás
  E-mail: niederlandt@petz.gyor.hu
  Helyszín:

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XII. kongresszusa

  November 15-16-án kerül megrendezésre a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XII. kongresszusa a siófoki Hotel Residence-ben.

  A kongresszuson áttekintjük az alvásmedicina legfontosabb területeinek újdonságait. Kételykergető szekciókat szervezünk azzal a céllal, hogy néhány, alvászavarok terápiájaként használatos eljárások alkalmazhatóságáról, hatásosságáról kialakult, sokszor téves képet eloszlassuk. Kiemelt témája a kongresszusnak a légsínterápiás eszközök megfelelő, hatásos használatának elfogadtatása, elősegítése, mellyel a szív és érrendszeri, agyi érbetegségek prevenciójához, az elalvásos közlekedési balesetek számának csökkentéséhez is hozzájárulhatunk. Ezek mellett számos új, érdeklődésre számot tartó téma kerül terítékre.

  A fő témakörök a következők:
  • hiperónia és OSAS kapcsolata, CPAP terápia hatása a magasvérnyomásra,
  • az ASV-BiPAP terápia háttere, gyakorlata,
  • újdonságok a hazai alváskutatásban,
  • alvászavarok immunológiai és igazságügyi orvostani vonatkozásai,
  • az alvási apnoe betegség ellátásának fül-orr-gégészeti vonatkozásai,
  • a CPAP terápia elfogadásának (compliance) javítási lehetőségei.

  Idén is lehetőség lesz szabadelőadások, poszterek bejelentésére, bemutatására. Ennek keretében oszthatjuk meg, ismerhetjük meg a legújabb hazai klinikai kutatási eredményeket. Hasonlóan fontosnak tartjuk az alváskutatással foglalkozó kollégákkal való együtt-gondolkodást, melyre a korábbi évek hagyományi alapján idén is lesz lehetőség. A kétnapos rendezvény a szokásos szakmai programok mellett lehetőséget teremt kötetlenebb eszmecserére is.

  REGISZTRÁCIÓ, INFORMÁCIÓ:
  www.pcongress.hu


  AKRREDITÁCIÓ:
  minősített, szakma szerinti 10 pont, szakdolgozóknak 4 pont (belgyógyászat, csecsemő-gyermekgyógyászat, egészségbiztosítás, foglalkozásegészségügy, fül-orr-gégegyógyászat, háziorvostan, kardiológia, neurológia, pszichiátria, tüdőgyógyászat)

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  Rendezvény kezdete: 2019.11.15.
  Rendezvény vége: 2019.11.16.
  Helyszín: Siófok, Hotel Residence
  A rendezvény Web oldala: http://www.pcongress.hu/Congress/index/84

Külföldi továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)World Congress on Pediatrics and Neonatology

  The theme of the Pediatrics and Neonatology 2019 Meeting is “Global Child Health and Development, Novel Technology in Child & Infant Care”. This provides Clinicians with the latest information on current issues in Pediatrics and Neonatology to explore updates in the Pediatric practice and New born Infants by experts in the field with interactive and engaging sessions in both minor and major group learning formats, this event offers the opportunity to advance knowledge and skills in Pediatrics and Neonatology.
  The program will be both exciting and innovative in its wide-ranging and multidisciplinary content. In addition to oral and poster presentations by world prominent speakers, we will be providing workshops, interactive sessions as well as several sessions specifically dedicated to nurses, patients and sponsors.
  This is an event committed completely to offer an ideal forum for all to refresh knowledge and offer plenty of networking opportunities with leading scientists, researchers, practitioners, friends and colleagues, as well as sponsors and exhibitors.

  Rendezvény kezdete: 2019.04.25.
  Rendezvény vége: 2019.04.26.
  Tudományos információ: Marie Rose
  Munkahely neve: Ology Mavens
  Címe: Canada
  E-mail: marie.rose@ologymaven.org
  Szervező: Marie Rose
  Munkahely neve: Ology Mavens
  Címe: Canada
  E-mail: marie.rose@ologymaven.org
  Helyszín: Spain, Valencia, Spain
  A rendezvény Web oldala: https://www.ologymavens.com/cme/pediatrics/pediatrics-neonatology-conferences

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IPA 2019

  29th Congress of the International Pediatric Association

  Rendezvény kezdete: 2019.06.01.
  Rendezvény vége: 2019.06.30.
  E-mail: smpediatrie@gmail.com
  Helyszín: Morocco, Marracech

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) International Conference on Hepatology and Liver Diseases


  International Conference on Hepatology and Liver Diseases
  June 10-11, 2019 Dubai, UAE

  Theme: Pioneering Spirit of Enriching Lives with critical Liver Diseases

  Ology Mavens Inc is honored to invite you to the International Conference on Hepatology and Liver Diseases to be held in Dubai, UAE during June 10-11, 2019. The conference proceedings embody symposiums and workshops, keynote speeches, plenary talks, poster sessions and panel discussion on latest research developments in the field of Hepatology.

  Hepatology 2019 conference will encourage innovative ideas and advanced diagnostic approaches towards the liver disease. It will share recent advancements and knowledge about liver and pancreatic disorder and treatment strategies. The participant firms will show their product to realize the networks and to market their approaching new methods for the long run era.

  The importance of this conference is to induce along all the Hepatologists, Gastroenterologists, Pathologists, Directors/CEO & Industry experts, Professors, Researchers, Scientists and Students of Hepatology and Liver diseases in all areas of Liver diseases and to supply a global forum for the dissemination of original analysis results, new ideas and sensible development experiences associated with the analysis.

  For more details about conference please visit: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences
  For online abstract submission please visit: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences/abstract-submission
  For registration please visit: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences/registration


  Venue details
  Marriott Hotel Al Jaddaf
  Oud Metha Road, Al Jaddaf Area,
  PO Box 122273,
  Dubai, United Arab Emirates.

  Contact details
  Eliza Jose
  Program Manager
  Hepatology 2019
  200 Hillside Ave, Timmins, ON P4N 4J6, Canada
  T: +1 705-881-8889
  Email: hepatology@ologymavens.net; hepatology@ologymavensmeetings.com

  Rendezvény kezdete: 2019.06.10.
  Rendezvény vége: 2019.06.11.
  Szakterület(ek): Onkológia, Gasztroenterológia, Radiológia, Belgyógyászat, Sebészet, Transzplantációs medicina
  Tudományos információ: Eliza Jose
  Munkahely neve: Ology Mavens Inc
  Címe: Canada, P4N 4J6 Timmins, 200 Hillside Ave, Timmins, ON P4N 4J6, Canada
  Tel: +9717058818889
  E-mail: hepatology@ologymavensmeetings.com
  Szervező: Eliza Jose
  Munkahely neve: Ology Mavens Inc
  Címe: Canada, Timmins, 200 Hillside Ave, Timmins, ON P4N 4J6, Canada
  Tel: +9717058818889
  E-mail: hepatology@ologymavensmeetings.com
  Helyszín: United Arab Emirates, Dubai, Oud Metha Road, Al Jaddaf Area, PO Box 122273, Dubai, United Arab Emirates, Ology Mavens Inc
  A rendezvény Web oldala: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Europaediatrics 2019

  Europaediatrics 2019 is the biennial scientific meeting of the European Paediatric Association and the Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA) and will be hosted by the Faculty of Paediatrics of the Royal College of Physicians of Ireland.

  We are inviting abstract submissions until 4 February 2019 (23:59 GMT).
  Abstracts will be published in the Archives of Disease in Childhood with awards given to the best poster, best young paediatrician case report, and best young paediatrician research poster.

  Register at the 2018 price and save up to €190
  Book your place early and save on the cost of registration! Book before 7 January 2019 (23:59 GMT) to save up to €190.

  Rendezvény kezdete: 2019.06.13.
  Rendezvény vége: 2019.06.15.
  Helyszín: Ireland, Dublin
  A rendezvény Web oldala: http://www.europaediatrics2019.org/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)30th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2019)

  Abstract Submission Deadline: January 25, 2019

  The 30th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2019) will take place June 18-21 in Salzburg, Austria. This is a unique multidisciplinary forum for colleagues from around the world to meet and discuss a variety of topics, generating stimulating debates and fruitful collaborations. Join doctors, nurses and other allied healthcare professionals for this outstanding opportunity to take part in cutting-edge workshops, educational sessions and networking opportunities

  Rendezvény kezdete: 2019.06.18.
  Rendezvény vége: 2019.06.21.
  Helyszín: Austria, Salzburg
  A rendezvény Web oldala: https://espnic2019.kenes.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Children in Armed Conflict - ISOOP Conference

  International Society for Social Pediatrics & Child Health
  in collaboration with Faculty of Health Sciences, American University of Beirut
  International Society for the Prevention of Child Abuse and Neglect
  The Lebanese Pediatric Society
  2019 Annual Meeting
  Main topic: Children in Armed Conflict - Rights, Health and Wellbeing

  Date: September 25 – 28, 2019
  Venue: American University of Beirut, Lebanon

  Flyer
  Website (soon)

  Rendezvény kezdete: 2019.09.25.
  Rendezvény vége: 2019.09.28.
  Helyszín: Lebanon, Beirut
  A rendezvény Web oldala: http://www.issop2019.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)2nd World Congress on Pediatrics and Child Care

  After the overwhelmed success of 1st edition of Pediatrics & Child Care 2018 Congress which was held in Valencia, Spain during April 23-25, 2018, we are proudly announcing 2nd Edition of Pediatrics & Child Care during November 04 - 05, 2019 at Porto, Portugal.
  Pediatrics & Child Care 2019 is the best platform for Pediatrics professionals, researchers, students, and healthcare industrialists to meet and share their creative ideas and thoughts for the children health and smile. The congress focus on important topics with 30 scientific sessions including trendy concepts like child support mobile technology, drug addiction in teenagers, Social Pediatrics, side effects of anesthesia and Support for transgender youth.
  Do not miss best Keynote lectures, Plenary talks, Workshops, and Networking tour.
  We cordially invite you all to take part in Pediatrics and Child Care 2019!

  Rendezvény kezdete: 2019.11.04.
  Rendezvény vége: 2019.11.05.
  Szakterület(ek): Gyermekgyógyászat
  Tudományos információ: Beatriz Renee
  Címe: Portugal
  E-mail: renee@pediatrics2019.org
  Szervező: Beatriz Renee
  Címe: Portugal
  E-mail: renee@pediatrics2019.org
  Helyszín: Portugal, Porto, Portugal
  A rendezvény Web oldala: https://www.pediatricsconference.org/

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése

MGYT tagdíj összege:

 • Nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát nem vállalnak: 1.500.- Ft/év
 • Nem nyugdíjasoknak és azon nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát vállalnak: 5.000.- Ft/év
11743002-20087922
Tovább

 • Nutricia
 • Nestle
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31